ЗА НАС

Предлагаме всякакви видове вътрешни и външни ремонти, строителство,  и извозване в Русе и региона. Ние извършваме строителни дейности като събаряне на сгради и съоражения, почистване и извозване. Работим по най-новите технологии, като следим съвременните тенденции. Използваме различни материали, както и професионални инструменти. Качественото и бързо обслужване са важна цел за нас, за да удовлетворим Вашите нужди. Фирмата е член на строителната камара.

Защо да изберете нас?

Изготвяме договор, на който е посочено, че ние носим отговорност и гаранция за извършения от нас ремонт. Нашите майстори са професионалисти в областта. Дългогодишният ни опит ни прави водещ лидер в предлагането на строителни и ремонтни дейности в Русе. Ние изпълняваме както частни, така и държавни поръчки. Предлагаме услуги с диапазон от цялостен ремонт на вашето помещение до ключ до събаряне на големи сгради и извозване на отпадъчният материал. Ако изберете нас ще улесните вашето търсене на различни работници в различни сфери – ние ще ви предложим цялостна и комплексна услуга, която ще покрие всички ваши нужди. Вижте повече за нашите услуги тук.

Нашата работа

Започваме с обстоен оглед и даваме оценка на самия обект. Мащабно правим изработката на проекта и необходимите ремонтни дейности. Изграждаме план работен график, по който се водим стъпка по стъпка за извършването на строителните услуги след направен пълен оглед на обекта. След съгласуване с клиента се изготвя количествена стойностна сметка и договор. Тук може да видите добре познати места, на които извършихме ремонти в Русе. Имаме няколко държавни завършени проекти. Някои от тях са: Кръговото движение в гр. Русе, Кея на река Дунав гр. Русе, Събаряне на гребна база гр. Русе и други.

Контакти

088 8835 445

Местоположение

Гр. Русе
Ул. „Цар Асен“ № 19

Работно време

08:00 – 18:00 ч.
Пон – Пет

Изпратете имейл

info@vegak-eood.com